На Кіровоградщині проведені спільні заходи у сприянні працевлаштування засуджених (фото)

Лютий 19, 2013 | Новини | Переглядів: 1085 | Коментарі: 0

За сприяння директора Олександрійського міськрайонного центру зайнятості Мукієнко І. М. та начальника Олександрійського МРВ КВІ підполковника внутрішньої служби Гаркуші Я. Є., з метою допомоги у працевлаштуванні засуджених, у приміщенні центру проведено лекцію для осіб, що перебувають на обліку в Олександрійському МРВ КВІ.


Оскільки, із 378 осіб, які перебувають на обліку інспекції лише 11,4% мають офіційну, постійну роботу; 30,4% працюють на тимчасових, сезонних роботах, а майже 58,2% взагалі не працюють.
Аналізуючи рівень безробіття серед підоблікових, інспекція вирішила докласти максимальних зусиль для налагодження тісної співпраці в форматі «трьох» : кримінально-виконавча інспекція – засуджений - центр зайнятості.
Реалізація даної концепції розпочалася з ознайомлення представником присутніх з переліком документів необхідних для отримання статусу безробітного, отриманню матеріальної допомоги по безробіттю, а також про можливість отримання професії або перекваліфікації відповідно до потреб ринку праці.
Всім присутнім були вручені інформаційні буклети про послуги служби зайнятості та проведений інструктаж з використання електронної бази вакансій.
Спеціаліст Центру зайнятості ознайомила присутніх з паспортами підприємств-роботодавців, які на даний момент потребують кадрового забезпечення.

На Кіровоградщині проведені спільні заходи у сприянні працевлаштування засуджених (фото)


Олександр Іванченко
інспектор Олександрійського МРВ кримінально-виконавчої інспекції
управління ДПтС України в Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool