На Кіровоградщині протягом минулої доби рятувальники приборкали 3 пожежі

Липень 28, 2018 | Новини | Переглядів: 776 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області три рази виїздили на гасіння пожеж в житловому секторі.

Об 22:10 рятувальники 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівка залучались на гасіння пожежі 18 м2 сінника та 1,2 т сіна в ньому на території приватного домоволодіння с. Бовтишка Олександрівського району. О 22:28 пожежу було локалізовано та о 22:50 – ліквідовано.
О 21:15 у с. Варварівка Долинського району виникла пожежа 84 м2 неексплуатуємого житлового будинку, яку загасили бійці 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинська.

У м. Олександрія на вул. Вибрика загорілось 2 м2 даху житлового будинку. Пожежу загасили рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовують фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool