На Кіровоградщині протягом доби рятувальники ліквідували 5 загорань у житловому секторі

Квітень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 642 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 5 разів виїздили на гасіння пожеж у житловому секторі.

Так, 18 квітня о 15:48 рятувальники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Голованівськ загасили пожежу 10 м2 покрівлі господарчої будівлі на території приватного домоволодіння на вул. України с. Краснопілля Голованівського району.

У с. Лутківка Маловисківського району о 17:54 загорілось 17 м2 речей домашнього вжитку в житловому будинку. О 20:20 пожежу було приборкано рятувальниками 23-ї ДПРЧ м. Мала Виска та ДПД ТОВ «Славутич».

О 19:20 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Дружби с. Таужне Гайворонського району. Як з’ясувалось, горіло 6 м2 тимчасової надвірної споруди на території приватного домоволодіння. Бійці 21-ї ДПРЧ м. Гайворон о 19:58 загасили пожежу.
Згодом о 20:34 вогнеборці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький залучались на гасіння пожежі на вул. Районний Бульвар, що в обласному центрі. Прибувши на місце виклику, було встановлено, що горить перекриття літньої кухні на площі 15 м2 та 20 м2 домашніх речей у ній. О 21:14 пожежу було локалізовано та о 22:55 – ліквідовано. На гасіння пожежі було залучено 10 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки.

19 квітня о 02:48 у с. Бірки Олександрівського району загорілась покрівля господарчої споруди на площі 20 м2 на території приватного домоволодіння. Бійці 29-ї ДПРЧ смт Олександрівка приборкали загоряння о 03:55.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовують фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool