На Кіровоградщині протягом 2021 року призначили 23 керівників підприємств і закладів

Червень 13, 2022 | Новини | Переглядів: 1713 | Коментарі: 0

Депутати Кіровоградської обласної ради проголосували за 23 призначення керівників комунальних підприємств і закладів упродовж 2021 року на сесійних засіданнях. Про це йдеться у звіті голови обласної ради Сергія Шульги.

Ще 4 керівників Сергій Шульга призначив своїми розпорядженнями.

«Керівництво багатьох комунальних підприємств, закладів зазнало змін. Але хочу наголосити, це не означає, що контролю над тим, як вони працюють, буде менше. Як у 2021 році, так і в 2022 акценти в моїй роботі на посаді голови Кіровоградської обласної ради залишаються незмінними. І один із них – прозорий менеджмент», - підкреслив він.

Як уже повідомлялося, Сергій Шульга підготував звіт про свою роботу на посаді голови Кіровоградської обласної ради за 2021 рік.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool