На Кіровоградщині прокуратура зобов’язала повернути землі лісових угідь

Лютий 23, 2016 | Новини | Переглядів: 780 | Коментарі: 0

За позовом прокуратури земельну ділянку лісогосподарського призначення вартістю понад 280 тис грн зобов’язано повернути з протиправного користування.

Землі лісових угідь площею понад 9 га незаконно вибули із власності ДП «Світловодське лісове господарство» на користь фізичних осіб.

Проте, відповідно до законодавства землі лісогосподарського призначення належать до державної власності та не можуть передаватись у приватну.

Зважаючи на викладене Знамянська місцева прокуратура звернулась до суду з позовом про визнання недійсним договору купівлі-продажу зазначеної землі та зобов’язання незаконного користувача повернути її у власність держави. Судом позовні вимоги прокуратури задоволено в повному обсязі.


Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool