На Кіровоградщині прокуратура захистила право на навчання дитини-сироти

Червень 08, 2016 | Новини | Переглядів: 805 | Коментарі: 0

За принципової позиції Олександрійської місцевої прокуратури та служби у справах дітей Кіровоградської ОДА скасовано незаконний наказ про відрахування дитини-сироти з ветеринарного технікуму.

Прокуратурою спільно з службою у справах дітей встановлено, що дитина, після відрахування втратила місце в гуртожитку, соціальні виплати та кілька місяців перебував без фактичного піклування та засобів для існування.
Зважаючи на викладене місцева прокуратура звернулась до суду з позовом про скасування незаконного наказу керівництва навчального закладу з метою поновлення дитини на навчанні в найкоротший термін. Судом позицію прокуратури підтримано в повному обсязі.
Таким чином, за втручання прокуратури дитина–сирота матиме змогу продовжувати навчання, проживати в гуртожитку та отримувати соціальні виплати.
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool