На Кіровоградщині прокуратура вимагає повернути державі земельну ділянку вартістю понад 6,8 млн грн

Березень 28, 2018 | Новини | Переглядів: 650 | Коментарі: 0

Органами прокуратури Кіровоградської області приділяється особлива увага законності використання земель державної та комунальної форми власності.

Встановлено, що з 2012 року фізична особа орендує земельну ділянку площею 41 га вартістю 6,8 млн грн із земель промисловості, транспорту, зв’язку, оборони, енергетики та іншого призначення, розташовані на території Компаніївського району.

Разом з тим, орендарем зобов’язання за договором належним чином не виконується, орендна плата за земельну ділянку державної власності не сплачується вже понад три роки, що призвело до виникнення заборгованості у розмірі 333 тис грн.

Вказаний факт став підставою для захисту прокурором інтересів держави у суді.
Реагуючи на ці порушення, Олександрійська місцева прокуратура звернулась до суду з позовом про розірвання з недобросовісним землекористувачем договору оренди земельної ділянки та повернення її до державної власності.
Позов перебуває на розгляді господарського суду Кіровоградської області.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool