На Кіровоградщині прокуратура повернула у власність держави землі водного фонду

Лютий 15, 2018 | Новини | Переглядів: 674 | Коментарі: 0

За позовом Знам’янської місцевої прокуратури державі постановлено повернути землі водного фонду, що розташовані на території двох сільських рад Маловисківського району.

Маловисківським районним судом Кіровоградської області задоволено позов заступника керівника Знам’янської місцевої прокуратури про зобов’язання повернути безпідставно набуте майно.

Судом в повному обсязі задоволено позовні вимоги прокуратури про повернення на користь держави безпідставно набутих земельних ділянок державної власності із земель водного фонду загальною площею 38 га, що розташовані на території Березівської сільської ради нормативно-грошовою оцінкою 249 тис грн. та земельної ділянки площею 86 га, на території Нововознесенської сільської ради Маловисківського району, вартістю 604 тис грн.

Позовні вимоги прокуратури задоволено. Земельні ділянки відповідно до рішення суду постановлено витребувати з незаконного володіння на користь держави в особі Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool