На Кіровоградщині прокуратура допомогла дитині

Жовтень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 762 | Коментарі: 0

В ході перевірки діяльності відділу освіти Гайворонської райдержадміністрації прокуратурою району виявлено факт розтрати бюджетних коштів, які мали виплачуватися дитині, позбавленій батьківського піклування, як одноразова допомога після досягнення останньою повноліття. Натомість зазначенні кошти було виплачено сторонній особі.

За результатами досудового розслідування кримінального провадження, розпочатого прокуратурою району, обвинувальний акт за ч.2 ст.191 КК України відносно бухгалтера зазначеного відділу освіти скерований до суду.
Наразі, провадження розглянуте із винесення законного рішення. За ініціативою прокуратури вказану особу звільнено з займаної посади.
Одночасно, в ході слідства, засуджена повернула кошти потерпілій стороні. Таким чином, право підлітка реально поновлено.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool