На Кіровоградщині проходять районні етапи фестивалю дружин юних пожежних

Березень 27, 2018 | Новини | Переглядів: 659 | Коментарі: 0

Протягом березня у Кіровоградській області проходять міські та районні фестивалі дружин юних пожежних.

Агітбригади загальноосвітніх навчальних закладів змагаються в артистизмі, вокальній та хореографічній майстерності, кмітливості й винахідливості, щоб у творчому пориві нагадати собі та іншим дітям важливі правила безпечної поведінки.

Так, вже відбувся фестиваль шкільних агітбригад – дружин юних пожежних у м. Світловодську та Світловодському районі. В складі журі працювали фахівці 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини У ДСНС України у Кіровоградській області та районних і міських відділів освіти.

За звання кращої змагались 9 агітбригад у міському етапі та 7 команд – у районному. Конкурсні виступи учасників вразили глядацький зал та членів журі самобутністю, дотепністю і високим рівнем підготовки. Кожна команда продемонструвала вміння триматись на сцені, злагоджено виконувати естрадні номери та відмінні знання правил безпеки життєдіяльності.

Учасники демонстрували свої здібності, використовуючи різноманітні творчі засоби – від дотепного гумору до театральних мініатюр. Лейтмотивом виступів усіх без винятку команд було одне – правила безпеки треба знати і пам’ятати, а у випадку біди немає надійнішого захисника ніж Служба порятунку «101».

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool