На Кіровоградщині проходять перевірочні марші транспортних засобів рятувальників

Жовтень 18, 2021 | Новини | Переглядів: 1161 | Коментарі: 0

З метою забезпечення ефективного і якісного оперативного реагування на виклики осінньо-зимового періоду, рятувальники проводять відповідну превентивну роботу.

Зокрема, перевіряються автомобілі та аварійно-рятувальне обладнання на предмет готовності до застосування під час ліквідації наслідків надзвичайних подій і ситуацій, характерних для зимового періоду, а також здійснюються випробувальні марші техніки підпорядкованих підрозділів ГУ ДСНс у Кіровоградській області.

Сьогодні, 18 жовтня, було здійснено марш техніки 2-го Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Кіровоградській області. Уся автомобільна техніка підрозділів, що залучається до невідкладних робіт на місцях виникнення надзвичайних подій та ситуацій в осінньо-зимовий період, пройшла колоною згідно із визначеним маршрутом.

Після випробувального маршу транспортні засоби пройшли технічне обслуговування, перевірено укомплектування автомобілів необхідним оснащенням для роботи в складних погодних умовах.

Пресслужба ГУ ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool