На Кіровоградщині проходять обласні змагання з пожежно-прикладного спорту

Жовтень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 926 | Коментарі: 0

Керівництво Управління ДСНС у Кіровоградській області, враховуючи першочергове значення питання щодо забезпечення постійного вдосконалення боєздатності пожежно-рятувальних підрозділів області та готовності для виконань завдань за призначенням на високому рівні, постійно проводить навчально-тренувальні заходи для особового складу підпорядкованих підрозділів, зокрема – після деякої перерви відновлено проведення змагань з пожежно-прикладного спорту.

Підтримали змагання Федерація пожежно-прикладного спорту Кіровоградської області та обласна організація ФСТ «Динамо».

Пожежно-прикладний спорт – це не лише можливість продемонструвати рівень фізичної підготовки рятувальників.

Під час змагань виявляються як особисті досягнення кожного учасника, так недоліки в підготовці пожежно-рятувальних підрозділів. Поряд з тим змагання дозволяють виявити талановитих спортсменів-рятувальників, які можуть захистити честь Управління на Всеукраїнських змаганнях.
Наразі тривають зональні змагання з ППС в районах Кіровоградської області, які проводяться з 10 по 25 жовтня, та по завершенню яких буде визначено найкраще підготовлених рятувальників та напрямок вдосконалення професійної майстерності особового складу усіх пожежно-рятувальних підрозділів. Організатори дали змогу членам збірної області з ППС виступити у складі своїх підрозділів, щоб рятувальники наочно могли порівняти рівень власної професійної майстерності із рівнем спортсменів та зрозуміти необхідність самовдосконалення.

11 жовтня змагались рятувальники Кіровоградського гарнізону у підійманні по штурмовій драбині на 4-й поверх навчальної вежі, підійманні по висувній драбині на 3-й поверх вежі та бойовому розгортанні.

На даний час серед команд, що виступили, слід відзначити достатньо високий рівень підготовки особового складу пожежно-рятувальних підрозділів м. Кропивницького та Устинівського району. Проте переможець буде визначений після завершення змагань у кожному виді програми, а також у загальному заліку.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool