На Кіровоградщині проходить спец операція

Червень 02, 2011 | Новини | Переглядів: 1863 | Коментарі: 0

Під час проведення першого етапу операції «Берег-2011» за підозрою у скоєнні злочинів затримано 38 осіб. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області .

У період з 20 по 29 травня 2011 року на території області працівниками міліції спільно з представниками громадських формувань проведено перший етап оперативно-профілактичної операції «Берег-2011», спрямованої на зміцнення правопорядку та забезпечення безпеки громадян, зокрема дітей, у місцях масового відпочинку та оздоровлення під час літнього курортного сезону.
Загалом до проведення заходів було залучено понад півтисячі правоохоронців, у тому числі 110 автопатрулів та 5 патрулів із службовими собаками.
У результаті відпрацьовано більше 300 місць масового відпочинку, серед яких 102 нічних клубів і барів, 42 пляжі, 40 лісопаркових зон, 25 баз відпочинку 35 готелів, санаторіїв, профілакторіїв та гуртожитків і 8 дитячих санаторіїв-профілакторіїв та інших закладів для відпочинку для дітей.
За підозрою у скоєнні адміністративних правопорушень затримано 342 особи, з них 110 – за ст. 178 КУпАП (розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у п'яному вигляді), 100 – за ст. 173-2 КУпАП (вчинення насильства в сім’ї або невиконання захисного припису) та 71 – за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство).
38 осіб затримано за підозрою у скоєнні крадіжок, злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків, та хуліганства. За виявленими фактами порушено 33 кримінальні справи. Затримано 1 особу, що перебувала у розшуку.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool