На Кіровоградщині проходить призов громадян на військову строкову службу

Квітень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 952 | Коментарі: 0

Під керівництвом голови обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка відбулася нарада з питання призову громадян на військову строкову службу.

У нараді взяв участь голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, обласний військовий комісар, заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації, голови райдержадміністрацій та військові комісари територій у режимі он-лайн.

Першочергово обласний військовий комісар доповів про ситуацію стосовно ходу призовної кампанії, зокрема, про планові показники та стан їх виконання. Були також названі території, де не виконуються показники призову громадян на військову строкову службу.

- В ситуації, коли держава перебуває у стані зовнішньої військової агресії, нікого не потрібно переконувати стосовно актуальності виконання плану набору на строкову військову службу. Вважаю, що проведення призовної кампанії – це спільна справа обласного, районних, міських військових комісаріатів, місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, - наголосив голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool