На Кіровоградщині проект «Здоров'я наших дітей» - у пріоритетах діяльності влади на 2018 рік

Січень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 814 | Коментарі: 0

На цьому наголосив голова облдержадміністрації під час наради з керівниками райдержадміністрацій, районних рад, міськвиконкомів, об’єднаних територіальних громад та представниками обласного, районних та міських військкоматів. 

Проект "Здоров'я наших дітей" Сергій Кузьменко виокремив серед стратегічних завдань місцевої влади у 2018 році.

"Вимагаю, щоб у кожному районі, згідно з мапою госпітальних округів, були прийняті рішення стосовно того, де у нас повинні бути сучасні і комфортні дитячі і пологові відділення. Ця робота у 2018 році має бути виконана", - наголосив він. Голова ОДА подякував за роботу очільникам територій, які впоралися із цим завданням у 2017 році, та тим, хто вже передбачив необхідне фінансування на реалізацію проекту у поточному році.

Також за дорученням Сергія Кузьменка керівникам районів та ОТГ необхідно затвердити план розвитку території на 2018 рік, який незабаром вони будуть презентувати на традиційних співбесідах в облдержадміністрації.

"Прошу вас, не гаяти часу, а вже зараз закінчити всі підготовчі роботи, затвердили свої плани і з березня розпочати активну роботу над реалізацією намічених проектів", - закликав голова облдержадміністрації. Він підкреслив, що для цього є всі можливості. "Сьогодні Президент і Уряд ініціюють розвиток громад. Все для цього зроблено – кошти передано на місця. Крім того, у державному бюджеті закладено чимало фінансових інструментів для підтримки громад: це фонди регіонального розвитку, соціально-економічного розвитку, соц-економрозвитку ОТГ. Передбачені відповідні ресурси в обласному і місцевих бюджетах".
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool