На Кіровоградщині продовжуються розбійні напади

Лютий 04, 2015 | Новини | Переглядів: 801 | Коментарі: 0

Пригода сталася в місті Олександрії, що на Кіровоградщині, близько 10 години. Літня жінка вирішила піти на прогулянку, а по дорозі ще й навідатися до продуктової крамнички. Відійшовши кілька кроків від під’їзду, пенсіонерка перевірила, чи не забула гаманця. Як виявилося, гроші дійсно лишилися вдома, тож і довелося за ними повертатися.

Вже піднімаючись сходами, бабуся побачила, що вхідні двері квартири зламано. Не вагаючись, жінка увійшла до помешкання і побачила молодика, який порпався у її речах.
Гучні крики господині із закликами про допомогу запросто могли привернути увагу сусідів. Тож, не бажаючи бути затриманим «на гарячому», нападник кілька разів вдарив бабусю металевою палицею, якою щойно зламував двері. Після цього, встиг вихопити гаманця, що лежав на видному місці, та втік.
Повідомлення про пригоду надійшло до міліції телефоном від жінки, що мешкала поряд з потерпілою. Прикмети невідомого вона не запам’ятала, адже злякалася та ще й має слабкий зір.
Аби вирахувати особу підозрюваного, оперативникам знадобився деякий час. Яким же було здивування, коли з’ясувалося, що нападник – мешканець того ж будинку.
Після скоєння злочину зловмисник негайно виїхав з території рідного населеного пункту і переховувався у своїх друзів у Гайворонському районі. Там його і затримали працівники міліції.
- По даному факту розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України «Розбій», - розповідає начальник Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області Сергій Дяченко. – За ці дії чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool