На Кіровоградщині продовжуються розбійні напади

Квітень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 1020 | Коментарі: 0

Зловмисники вночі проникли в будинок жительки Вільшанського району. Залякали жертву ножем та відібрали гроші. За ці дії обом загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

Подія сталася на початку квітня. Вночі двоє осіб у масках зламали двері та вдерлися до помешкання 73-річної жінки. Зловмисники почали вимагати гроші. Після кількох ударів один з нападників дістав ножа і «пояснив», що необхідно віддати заощадження.
Пенсіонерка вказала місце, де знаходилися гроші. Забравши 700 гривень, зловмисники прихопили з собою ще й електричного ліхтарика.
Лише вдень потерпіла звернулася до райвідділу міліції. Правоохоронці розпочали пошуки підозрюваних.
- Упродовж декількох днів працівники міліції вийшли на слід зловмисників. Ними виявилися 25-річний місцевий житель та 19-річний житель сусідньої області. - розповів начальник Вільшанського РВ УМВС в області Ігор Прохніцький. – Чоловіків затримано, їм оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.
Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 3 статті 187 «Розбій» Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

За матеріалами Вільшанського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool