На Кіровоградщині продовжують здавати до поліції зброю та боєприпаси

Жовтень 10, 2016 | Новини | Переглядів: 735 | Коментарі: 0

У рамках місячника з початку жовтня до органів поліції області населенням уже добровільно здано 40 одиниць зброї, гранату, порох і кілька засобів самозахисту.

Із загальної кількості зданого – 31 мисливська гладкоствольна рушниця, 8 з яких незареєстровані, одна одиниця нарізної зброї армійських зразків, два мисливські нарізні карабіни, один з яких незареєстрований, 5 одиниць холодної зброї та один саморобний вогнепальний пристрій.

Крім того, громадянами здано 4 газових пістолета, один з яких не зареєстрований, 8 боєприпасів, 30 грамів пороху та гранату Ф-1.

Поліцейські нагадують, що особи, які добровільно здадуть зброю, звільняються від кримінальної та адміністративної відповідальності, а зброя, яка дозволена до реєстрації, а це – мисливська та газова, може бути за їх бажанням зареєстрована у власність в установленому порядку.

Зброю можна здати в органи Національної поліції області за місцем проживання.

За матеріалами дозвільної системи управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool