На Кіровоградщині продовжують визволяти автотранспорт зі снігового полону

Січень 18, 2016 | Новини | Переглядів: 1105 | Коментарі: 0

18 січня о 09:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомленя від водія автомобіля «Део Нексія» про те, що йому потрібна допомога рятувальників.

Чоловік через погану видимість та снігові перемети не впорався з керуванням на автошляху поблизу села Вільне Кіровоградського району. У результаті ДТП автомобіль злетів з проїжджої частини на узбіччя і перекинувся на дах. Особовим складом 4-ї державної пожежно-рятувальної частини за допомогою лебідки автомобіль було поставлено на колеса та відбуксировано до обласного центру.

А у Кіровограді по пров.Балківському за допомогою до рятувальників звернулися медики «швидкої», які не могли дістатися до помешкання чоловіка, який сильно зламав ногу. Тож рятувальники прибули до хворого додому та транспортували до автомобіля «швидкої».

У м.Кіровограді, не дослухавшись порад щодо обмеження виїзду власним автотранспортом, до снігового замету по вулиці Васнєцова потрапили водії легкових автомобілів «Міцубісі» та «Ланос». Подібна подія за участю п’яти автомобілів трапилася і по вул.Єгорова. Допомогли їм продовжити рух працівники 1-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool