На Кіровоградщині продовжують виявляти факти несанкціонованої торгівлі

Грудень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 1051 | Коментарі: 0

У даний час на території міста Олександрія поліцейські проводять рейди, спрямовані на припинення реалізації тютюнових та алкогольних виробів без відповідних дозволів, а також боротьбу з торгівлею у невстановлених місцях.

Під час відпрацювання працівники відділу поліції виявили вчинення правопорушення 59-річним місцевим жителем. У ході огляду місця події у громадянина було вилучено близько 3 літрів речовини, схожої на самогон, та понад 10 пачок тютюнових виробів.

Також правоохоронці викрили 37-річного олександрійця у продажу м’яса без відповідних документів та у невстановленому для торгівлі місці, - повідомив заступник начальника Олександрійського відділу поліції Максим Труш.

Стосовно правопорушників складено адміністративні протокол за ч. 3 ст. 156 «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами», ст. 160 «Торгівля з рук у невстановлених місцях» та ч. 1 ст. 176 «Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення» КУпАП.

Робота у даному напрямку продовжується.

За матеріалами
Олександрійського відділу поліції
ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool