На Кіровоградщині продовжують виясняти стосунки з допомогою ножів

Травень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 1161 | Коментарі: 0

Під час сварки та бійки зі знайомим 46-річний мешканець міста Знам’янки отримав удар ножем у живіт. Зловмисник з місця події втік, але був затриманий правоохоронцями упродовж доби. За вчинене чоловіку загрожує до 8 років ув’язнення.

Минулого тижня до Знам’янського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про доставлення до лікарні місцевого жителя з ножовим пораненням живота.
На місце події прибула слідчо-оперативна група для з’ясування обставин отримання потерпілим тілесних ушкоджень.
Попередньо було встановлено, що ввечері 46-річний знам᾿янчанин у себе вдома разом з 52-річним знайомим вживали алкогольні напої. Згодом між чоловіками виникла словесна перепалка, а потім і бійка. Гість ухопив кухонного ножа, вдарив ним господаря помешкання у живіт та втік.
- Зловмисника правоохоронці затримали наступного дня під час відпрацювання території міста, – повідомив начальник Знам’янського МВ УМВС в області Андрій Гулий. – Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.
Ніж зі слідами крові працівники міліції вилучили та направили на дослідження до НДЕКЦ при УМВС України в області.
Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження», триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
Стосовно зловмисника обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За матеріалами Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool