На Кіровоградщині продовжують профілактичну роботу з неповнолітніми

Лютий 09, 2018 | Новини | Переглядів: 720 | Коментарі: 0

У Голованівському районі працівники поліції спільно з рятувальниками і представниками служби у справах сім’ї та молоді провели зустріч із учнями 6-8 класів двох навчальних закладів.

Під час заходу спілкувалися з дітьми про причини і наслідки ризикованої поведінки підлітків, обговорили питання попередження насильства в сім’ї та жорстокого поводження.

Приділили також увагу проблемі наркоманії, школярам розповіли про наслідки вживання наркотиків для здоров’я людини, а також про їх вплив на поведінку наркозалежних, що може призвести до скоєння правопорушень.

Крім того, зважаючи на погіршення погодних умов, дітей попередили про ризик виходу на лід у зимову пору року, роз’яснили, як поводитися у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

За матеріалами Голованівського відділу
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool