На Кіровоградщині продовжують профілактичну роботу серед населення

Вересень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 921 | Коментарі: 0

11 вересня фахівці Служби порятунку провели роз’яснювальні заходи серед мешканців Благовіщенського району щодо небезпек осіннього періоду.

Основна увага була зосереджена на профілактиці пожеж в побуті, які найчастіше виникають через нехтування правилами пожежної безпеки.

Особливо часто побутові загоряння трапляються через коротке замикання електромережі, несправні електроприлади, куріння у ліжку в нетверезому стані, пустощі дітей з вогнем та недбалість громадян – залишені ввімкненими побутові приладі, неконтрольоване спалювання сміття та сухої рослинності тощо.

Крім того, рятувальники закликали людей розпочати підготовку до опалювального сезону та перевірити справність опалювальних установок та печей. Поряд з цим осінь не є перешкодою для громадян, які ще купаються у водоймах чи вирушають на риболовлю. Фахівці Служби порятунку Благовіщенського району розповіли громадянам про статистику загибелі людей на воді та попередили про необхідність дотримуватись правил, які вбережуть життя.

Також існує небезпека знайти на власному городі чи полі вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни, тому варто знати кожному, як поводитись у такому випадку.

Щоб правила безпеки життєдіяльності добре запам’ятались громадянам, рятувальники роздали листівки тематичного змісту.

Прес-служба У ДСНС в області

11 вересня фахівці Служби порятунку провели роз’яснювальні заходи серед мешканців Благовіщенського району щодо небезпек осіннього періоду.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool