На Кіровоградщині продовжують профілактичні заходи щодо протидії пожежам у лісових масивах

Жовтень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 718 | Коментарі: 0

До завершення пожонебезпечного періоду для лісових насаджень рятувальники спільно з представниками лісового господарства та поліції Кіровоградської області не припиняють проводити спільні відпрацювання «зелених зон».

Так, 21 жовтня відповідна робота була проведена у Онуфріївському та Новогородківському районах.

Рятувальники спільно з іншими учасниками рейду розповсюджували застережні листівки щодо правил пожежної безпеки у лісі, застереження щодо збирання дикорослих грибів, а також стосовно поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, які з повсякчас можна виявити будь-де, у тому числі – у лісових масивах. Крім того, у бесідах з людьми рятувальники наголошували на особистій відповідальності кожного, хто приходить у ліс, за збереження зеленого фонду від знищення вогнем.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool