На Кіровоградщині продовжують профілактичні відпрацювання водойм

Вересень 14, 2018 | Новини | Переглядів: 730 | Коментарі: 0

13 вересня Знам’янські рятувальники відвідали улюблене місце дозвілля мешканців с. Петрове – мальовничий ставок, щоб поспілкуватись із громадянами про важливі речі, які стосуються кожного.

Незважаючи на те, що кількість відпочивальників біля води значно зменшилась, проте рибалок завжди можна зустріти біля води за будь-якої погоди.

Також є любителі «водних процедур», яких не відлякує зниження температури води та повітря. Фахівці Служби порятунку не припиняють роз’яснювальну роботу, намагаючись достукатись до свідомості усіх любителів водних розваг. 

Так, звернення до людей рятувальники будують за принципом двостороннього спілкування, коли йде жвава розмова, обмін думками, запитання-відповідь. Такий підхід дозволяє викликати співрозмовника на неформальну розмову та краще донести до нього важливу інформацію.

Особистий контакт пересічного громадянина із рятувальником, який щодня стикається із небезпекою та знає, до чого призводить безвідповідальність, безперечно, не менш ефективний, ніж сотні сторінок друкованої інформації. А разом із застережними листівками, які роздають рятувальники, розмова підкріплюється наочністю.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool