На Кіровоградщині продовжують пошуки зниклої Діани Хріненко

Жовтень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 706 | Коментарі: 0

У рамках розслідування додатково відпрацьовано територію трьох населених пунктів Знам’янського району. 

До заходів було залучено працівників місцевого відділу поліції, спецпідрозділу обласного главку відомства, поліції охорони, а також кінологів зі службовими собаками, рятувальників та військовослужбовців Нацгвардії.

Перед початком заходів учасники зведеного пошукового загону пройшли інструктаж, розподілили маршрути та визначили напрямки руху кожної групи.

Спільними зусиллями протягом дня обійшли територію площею близько 500 га, що охоплює населені пункти, лісосмуги та ділянки між ними.

Крім того, у рамках пошуків для перевірки колодязів поблизу домоволодінь було застосовано спеціальну відеокамеру, призначену для проведення зйомки під водою.

Робота щодо встановлення місцезнаходження зниклої неповнолітньої триває.
Нагадаємо, минулих вихідних до пошукових заходів було залучено особовий склад більшості територіальних підрозділів поліції області.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool