На Кіровоградщині продовжують надавати допомогу водіям на автошляхах (ФОТО)

Лютий 17, 2017 | Новини | Переглядів: 931 | Коментарі: 0

За минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області надали допомогу трьом автомобілям, які потрапили на складні відрізки доріг.

16 лютого о 14:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Трояни Добровеличківського району потребує допомоги водій автомобіля «Мersedes-Benz Sprinter», який опинився на ускладненій ділянці дороги. Рятувальники 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківки відбуксирували автомобіль на безпечну частину шляху.

О 21:00 на допомогу водію вантажівки «МАЗ» біля с. Луганка Петрівського району виїхали рятувальники 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове.

У Кропивницькому на вул. Шахтарській о 22:49 рятувальники Аварійно-рятувального загону спеціального призначення допомогли вантажівці «Renault Magnum» виїхати на безпечну частину дороги.

Прес-служба У ДСНС в області

За минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області надали допомогу трьом автомобілям, які потрапили на складні відрізки доріг.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool