На Кіровоградщині продовжують ліквідовувати наслідки зливи (ФОТО)

Липень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 917 | Коментарі: 0

2 липня сильна злива, що пройшла у м.Світловодську, завдала немало шкоди і клопоту місцевим жителям.

Особливо постраждали власники приватних обійсть мікрорайону Хмельницький. Загалом підтоплено 33 приватних подвір'їв та присадибних ділянок, 2 житлових будинки, 6 погребів та 2 підвали. Місцеві рятувальники працювали з шостої вечора і до ранку. Для відкачки води залучено 2 автоцистерни, 1 мотопомпа та 1 електронасос Світловодського міськрайвідділу пожежно-рятувальної служби. Додатково залучено 2 електронасоси, 1 мотопомпа Олександрійського міськрайвідділу та 1 мотопомпа Онуфріївського підрозділу.
Станом на сьому ранку 3 липня проведено відкачку води з 18 подвір’їв, 2 житлових будинків та 5 погребів. Роботи тривають. Загальну координацію дій рятувальників на місці події здійснює представник Управління ДСНС в області.
Також 2 липня за участю представників Світловодського міськрайвідділу У ДСНС в області та Світловодського міськвиконкому створено комісію для обстеження приватних домоволодінь та прийнято рішення про проведення 3 липня о 10.00 позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

2 липня сильна злива, що пройшла у м.Світловодську, завдала немало шкоди і клопоту місцевим жителям.

2 липня сильна злива, що пройшла у м.Світловодську, завдала немало шкоди і клопоту місцевим жителям.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool