На Кіровоградщині продовжують ліквідовувати наслідки негоди

Січень 28, 2021 | Новини | Переглядів: 744 | Коментарі: 0

27-28 січня по місту Кропивницький та по Кіровоградській області спостерігалися складні погодні умови: сильний мокрий сніг, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, вітер 9-14 м/с, температура повітря - 1º- - 2ºС.

Станом на 18:00 28 січня опади у вигляді невеликого мокрого снігу та дощу спостерігаються на території 8 районів області: Кропивницького, Новоукраїнського, Бобринецького, Знам’янського, Новгородківського, Добровеличківського, Компаніївського, Благовіщенського. Товщина снігового покрову складає 2-12 см. 

З метою ліквідації наслідків погіршення погодних умов підрозділи Управління ДСНС України в Кіровоградській області станом на 18:00 28 січня 48 разів залучались для надання допомоги по вилученню автомобілів із ускладнених ділянок доріг. Надано допомогу водіям 83 транспортних засобів, з яких - 58 вантажних автомобілів (1 вантажний автомобіль біля с. Куцівка, Новгородківського р-ну з ємністю з киснем для забезпечення медичних установ м. Кропивницький), 3 мікроавтобуси та 22 легкових автомобілі. Всього в автомобілях перебувало 110 осіб. 7 разів залучались для прибирання повалених дерев із проїжджих частин вулиць, доріг та прибудинкових територій.
Від Управління ДСНС України в області залучалось 61 од. техніки (152 чоловіка особового складу).

Затори на автошляхах області відсутні, проїзд забезпечено до всіх населених пунктів.

На Кіровоградщині продовжують ліквідовувати наслідки негоди

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool