На Кіровоградщині продовжують інформувати населення щодо правил поведінки у повсякденному житті

Листопад 29, 2017 | Новини | Переглядів: 956 | Коментарі: 0

Кожного дня рятувальники Кіровоградської області відпрацьовують населені пункти, щоб донести до громадян важливу інформацію щодо правил безпеки життєдіяльності. Ці правила прості, дотримання їх не потребує ніяких матеріальних витрат, фізичних чи психологічних зусиль. 

Лише потрібно закарбувати в пам’яті та ні за яких обставин не нехтувати ними, оскільки досить однієї дрібниці – і станеться непоправне.

29 листопада провели відпрацювання житлового сектора рятувальники Новгородківського, Голованівського, Онуфріївського, Вільшанського та Олександрівського районів. Під час розмов з людьми фахівці Служби порятунку наводили приклади реальних пожеж, що виникли через недбальство громадян, та радили, як запобігти подібним випадкам. Зокрема, не перевантажувати електромережу декількома потужними приладами, що може спричинити коротке замикання струму та подальше загоряння. Не обігрівати приміщення газовими плитами, не користуватись саморобною, пошкодженою та несертифікованою побутовою технікою, пильно стежити за справністю пічного опалення, відремонтувати чи замінити усі несправні чи пошкоджені розетки, дроти, штепсельні вилки приладів. Часто пожежі виникають через куріння нетверезих людей у ліжку, коли тліюча цигарка випадає з руки та спричиняє займання постільної білизни чи підлоги. Та особливої уваги потребують діти, адже пустощі з вогнем – одна з причин трагедій.

Усі ці поради та правила у більш стислому вигляді викладені в листівках застерігаючого змісту, які рятувальники поширюють серед громадян під час роз’яснювальної роботи.

На Кіровоградщині продовжують інформувати населення щодо правил поведінки у повсякденному житті


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool