На Кіровоградщині продовжують дбати про безпеку громадян на водоймах

Вересень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 664 | Коментарі: 0

Купальний сезон закінчився, проте бажаючих відпочити біля водойм не стає менше. Для того, щоб попередити виникнення нещасних випадків на воді, рятувальники проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу серед відпочивальників.

18 вересня працівники Добровеличківського та Маловисківського районних підрозділів Управвління ДСНС в області здійснили обхід місцевих ставків, щоб поспілкуватися з громадянами та нагадати, як уберегтися від необачних вчинків на воді.

Основні правила, яких необхідно дотримуватись, – це не зловживати алкоголем, не допускати переохолодження у воді, не купатись у тих місцях, де невідомі стан берега та дна, не стрибати з мостів, дамб і тарзанок. Крім того, рятувальники наголосили на тому, що діти повинні відпочивати тільки під наглядом своїх батьків.

Тож, шановні громадяни, вирушаючи на відпочинок до води, не забувайте подбати про власну безпеку. Не нехтуйте порадами фахівців, бережіть своє життя і здоров’я!

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool