На Кіровоградщині продовжується модернізація систем оповіщення населення

Березень 17, 2023 | Новини | Переглядів: 819 | Коментарі: 0

Сьогодні під час засідання обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій актуалізували питання модернізації систем оповіщення населення на Кіровоградщині.

Як повідомив перший заступник голови ОВА Павло Конопко, з метою модернізації існуючої системи оповіщення населення фахівцями обласного управління з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами у 2022 році було розроблено програму, яка за допомогою певного обладнання дозволяє забезпечити автоматизоване дистанційне керування процесами оповіщення.

Начальник управління з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Володимир Слінченко додав, що наразі в області працює 185 електросирен, з них 30 може працювати від автономного джерела живлення, проте їхня кількість збільшується. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool