На Кіровоградщині продовжено цикл спільних рейдів (ФОТО)

Серпень 27, 2017 | Новини | Переглядів: 1602 | Коментарі: 0

Незважаючи на зниження температури повітря та завершення літнього сезону, пожежі в природних екосистемах можуть виникнути повсякчас.

Як свідчить статистика таких вогневих випадків, найчастіше вони виникають через людську недбалість. Нехтування правилами поведінки в лісах може призвести до знищення гектарів зелених насаджень.

Тому профілактичні заходи щодо попередження пожеж у лісових масивах не припиняються. 27 серпня продовжено цикл спільних рейдів рятувальників, працівників лісових господарств та правоохоронців у лісових зонах м. Кропивницького, Гайворонського, Благовіщенського, Новоархангельського, Онуфріївського, Новоукраїнського та Добровеличківського районів Кіровоградської області. В кожному районі учасники рейдів перевірили ліси або інші зелені зони, де зазвичай відпочивають громадяни, та провели бесіди щодо необхідності суворого дотримання правил пожежної безпеки під час відвідування лісу, посадки, лісопарку. Під час рейдових перевірок порушників пожежної безпеки виявлено не було, проте рятувальники нагадували відпочивальникам, що перебування в лісі вимагає дотримання простих, але важливих правил: не розводити неконтрольовані багаття, слідкувати за непогашеними недопалками та сірниками, не бути байдужими, якщо запалала суха трава чи хвойний настил.

Під час посилених рейдових перевірок рятувальники роздали громадянам сотні листівок застережного змісту.

Прес-служба У ДСНС в області

Незважаючи на зниження температури повітря та завершення літнього сезону, пожежі в природних екосистемах можуть виникнути повсякчас.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool