На Кіровоградщині про порушення митних правил складено 78 протоколів

Червень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 806 | Коментарі: 0

Оперативними підрозділами Кіровоградської митниці Міндоходів за п’ять місяців 2013 року заведено 78 справ про порушення митних правил.

Вартість предметів правопорушень за попередньою оцінкою склала понад 10 млн.грн.
За січень-травень судами по 35 справам ухвалені рішення про конфіскацію безпосередніх предметів правопорушень на суму 2,45 млн.грн. та накладено штрафів у розмірі 1,1 млн.грн.
За результатами інформації, отриманої від митних органів іноземних держав, оперативниками складено 6 протоколів про порушення митних правил. Ймовірні втрати бюджету від даних правопорушень складають 2,3 млн.грн.
З метою недопущення незаконного переміщення через митний кордон України товарів, зброї, наркотичних та психотропних речовин, митницею проведено 200 спільних заходів з правоохоронними органами Кіровоградської області, за результатами яких складено 51 протокол на суму 3,1 млн.грн.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool