На Кіровоградщині привітали дітей вимушених переселенців із Новорічними святами

Грудень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 964 | Коментарі: 0

Всебічна допомога вимушеним переселенцям залишається одним з пріоритетних напрямків діяльності Управління ДСНС у Кіровоградській області.

Особливу увагу рятувальники приділяють їх дітям, адже наші маленькі співгромадяни напередодні Нового року та Різдва з нетерпінням чекають на свято. 29 грудня за підтримки обласного штабу з питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням переселенців та благодійної організації «Відкрита Україна» відбулося свято для дітей, які тимчасово проживають на Кіровоградщині.
Під час зустрічі рятувальники провели для дітей конкурси з тематики безпеки життєдіяльності, пояснили правила безпеки у побуті, під час шкільних канікул та новорічних свят. За активну участь у конкурсах кожна дитина отримала солодкі подарунки від Управління ДСНС.
Тим часом, батьки мали змогу поспілкуватися з фахівцями психологічної служби Управління ДСНС, отримати кваліфіковану допомогу. Кожен, хто мав бажання, залишив собі контактні телефони психолога, за якими можна звернутися у будь-який час.
Головне ж, що під час передноворічного вечора діти та їх батьки отримали гарні емоції та відволіклися від буденних проблем, які вони вимушені наразі переживати.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool