На Кіровоградщині притягнули до адмінвідповідальності понад 600 осіб

Листопад 16, 2017 | Новини | Переглядів: 1025 | Коментарі: 0

Таку кількість порушників працівники ювенальної превенції виявили протягом 10 місяців у рамках заходів, спрямованих на недопущення вчинення злочинів і правопорушень неповнолітніми та стосовно них.

За результатами проведеної роботи поліцейські склали 623 адміністративних протоколи за невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей (ст. 184 КУпАП) та 36 – за вчинення насильства в сім’ї (ст. 173-2 КУпАП).

Виявили 22 факти порушення закладами торгівлі заборони на продаж дітям алкогольних напоїв і тютюнових виробів (ст. 156 КУпАП) та 23 факти доведення неповнолітніх до стану сп’яніння (ст. 180 КУпАП).

За десять місяців до органів поліції області надійшло більше 200 заяв та повідомлень, пов’язаних із зникненням дітей. У ході розшукових заходів протягом доби поліцейські встановили місцезнаходження 197 неповнолітніх, які самовільно залишили домівки, навчальні чи соціальні заклади, інших –розшукали за понад одну добу.

Нині поліцейські, за участю представників державних органів та установ, із залученням громадських організацій, продовжують проводити з дорослими та дітьми превентивну і роз’яснювальну роботу щодо недопущення скоєння адміністративних та кримінальних правопорушень. Особливу увагу також приділяють питанням запобігання вчинення дітьми суїцидів.

За матеріалами
відділу ювенальної превенції
управління превентивної діяльності
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool