На Кіровоградщині приборкано 4 пожежі різного характеру

Травень 21, 2020 | Новини | Переглядів: 769 | Коментарі: 0

Впродовж доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 4 рази залучались на гасіння пожеж, які виникли у житловому секторі та на відкритій території.

Так, о 05:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу 96 м2 господарчої споруди, речей домашнього вжитку та 1,5 тонни зерна кукурудзи на території приватного домоволодіння по вул. Миру с. Капітанівка Голованівського району. Силами вогнеборців о 06:10 пожежу було локалізовано та о 07:35 – ліквідовано. На гасіння залучались 3 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Голованівськ.

О 16:39 стало відомо про пожежу у м. Гайворон. Там на території приватного домоволодіння по вул. Воєводіна зайнялось 7 м2 покрівлі господарчої споруди. О 16:55 пожежу було локалізовано та о 17:22 – ліквідовано. На гасіння залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Гайворон.

О 17:03 вогнеборці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький залучались на гасіння займання 10 м2 сухої трави на відкритій території по вул. Байкальській обласного центру.

О 18:32 надійшло повідомлення про пожежу по вул. Чапаєва с. Перегонівка Голованівського району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 25 м2 покрівлі господарчої споруди та речей домашнього вжитку на території приватного домоволодіння. О 19:19 пожежу локалізували та о 19:45 – ліквідували бійці 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Голованівськ спільно з вогнеборцями місцевої пожежної команди АФ ТОВ «Хлібороб» с. Клинове.

Травмованих та загиблих в усіх випадках не виявлено. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool