На Кіровоградщині приборкано 3 пожежі будівель господарчого призначення

Травень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 933 | Коментарі: 0

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області приборкали 3 пожежі на територіях приватних домоволодінь.

Так, 19 травня о 10:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Лесі Українки смт Олександрівка.

Як з’ясувалось, на території приватного домоволодіння загорілось 20 м2 покрівлі господарчої споруди та 100 кг сіна. Рятувальниками 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівка та місцевої пожежної команди с. Бірки пожежу було приборкано об 11:40.

На вул. Лесі України у с. Дмитрівка Знам’янського району о 13:33 загорілось 12 м2 господарчої споруди. Рятувальники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка о 14:58 ліквідували загоряння.

О 19:06 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Першотравневій м. Світловодська, де горіло 3 м3 дров та дерев’яні двері споруди господарчого призначення на території приватного домоволодіння. Вогнеборці 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Світловодськ о 19:31 загасили пожежу.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool