На Кіровоградщині приборкали пожежі трьох господарських будівель

Липень 27, 2017 | Новини | Переглядів: 1259 | Коментарі: 0

Минула доба відзначилась трьома пожежами у приватних господарствах Кіровоградської області.

Так, о 13:06 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу 9 м2 покрівлі господарської споруди в смт Павлиш Онуфріївського району. Силами рятувальників 33-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Онуфріївки та місцевої пожежної команди смт Павлиш о 13:32 пожежу було локалізовано та о 13:46 – ліквідовано.

У с. Попівка Кіровоградського району о 15:55 виникла пожежа покрівлі господарської будівлі на площі 200 м2, 3 тонн соломи, речей господарського вжитку на площі 10 м2. Рятувальниками 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницького о 17:40 пожежу було локалізовано та о 23:18 – ліквідовано.

У м. Благовіщенському на вул. Героїв України о 22:00 загорілась споруда господарського призначення на площі 1 м2. Пожежу ліквідували рятувальники 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Прес-служба У ДСНС в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool