На Кіровоградщині приборкали 4 пожежі в житловому секторі

Липень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 568 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області чотири рази виїздили на гасіння пожеж в житловому секторі.

О 04:11 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на пров. Нестерова м. Кропивницький. Як з’ясувалось на місці події, горіло 30 м2 покрівлі гаражу та 40 м2 домашніх речей в ньому на території приватного домоволодіння. Рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький о 04:35 локалізували пожежу та о 04:54 – ліквідували.

Об 11:37 рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія залучались на гасіння пожежі 30 м2 покрівлі літньої кухні та 10 м2 домашніх речей на території приватного домоволодіння на вул. Водокачній с. Протопопівка Олександрійського району.

О 17:05 у с. Вільне Кіровоградського району на території приватного домоволодіння виникла пожежа 30 м2 покрівлі та 8 м2 домашніх речей в приватному житловому будинку, яку загасили бійці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький.
У Кропивницькому на вул. Чехова о 17:49 загорілось 10 м2 покрівлі приватного житлового будинку. Пожежу загасили рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовують фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool