На Кіровоградщині приборкали 4 пожежі в екосистемі

Липень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 1056 | Коментарі: 0

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 4 рази виїздили на гасіння пожеж сухої трави на відкритих територіях.

Так, о 13:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу трави за межами смт Добровеличківки. Загоряння на площі 350 м2 приборкали вогнеборці 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківки та місцева пожежна команда с. Липняжка. О 17:30 виїхали на гасіння пожежі 1,5 га рослинності, що виникла на околиці с. Іскрівка Петрівського району, рятувальники 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове та місцева пожежна команда СВК «Маріампольське». У м. Бобринець стався подібний випадок: о 17:40 загорілась трава на площі 2 га на відкритій території. Пожежу приборкали рятувальники 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобринця та місцева пожежна охорона Полтавського ХПП. У Маловисківському районі біля с. Мар’янівка о 20:00 горіла трава на площі 230 м2. Загоряння ліквідовано вогнеборцями 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска.

Шановні громадяни! Управління ДСНС України у Кіровоградській області закликає бути обережними у поводженні з вогнем, не кидати сірників, не залишати непогашених недопалків. Суха та вітряна погода сприяє швидкому поширенню вогню на великі території. При цьому пожежа на своєму шляху знищує все: господарчі будівлі, житлові будинки, паркани, лісові насадження та може призвести до загибелі людей.

Прес-служба У ДСНС в області

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 4 рази виїздили на гасіння пожеж сухої трави на відкритих територіях.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool