На Кіровоградщині приборкали 4 пожежі різного характеру

Листопад 22, 2018 | Новини | Переглядів: 578 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 4 рази залучались до гасіння пожеж у житловому секторі.

Так, 21 листопада о 09:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одній із квартир двоповерхового житлового будинку по вул. Калинова м. Знам’янка.

На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події горіло 2,5 м2 домашніх речей у квартирі. Силами рятувальників 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка о 10:07 займання було локалізоване та о 10:45 – ліквідоване.

Тричі гасили пожежі бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький. О 14:22 виникла пожежа 8 м2 домашніх речей у гаражі на території приватного домоволодіння с. Грузьке Кіровоградського району. Загоряння було приборкане о 15:26. У Кропивницькому бійці 1-го ДПРЗ о 15:07 загасили пожежу 5 м2 сміття на вул. Шевченка. Та вже 22 листопада о 00:47 надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння по вул. Архітектора Паученка в обласному центрі. Як з’ясувалось, горіло 10 м2 надвірної споруди.

Пожежу було ліквідовано о 01:16.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool