На Кіровоградщині презентували театральний туристичний путівник

Липень 18, 2022 | Новини | Переглядів: 1928 | Коментарі: 0

Регіональний центр досліджень з історії України та обласний краєзнавчий музей презентували туристичний путівник «Блог на папері: театральними стежками Кіровоградщини»

презентували театральний туристичний путівник


Про це повідомив директор центру Борис Шевченко сьогодні, 18 липня.

«Путівник презентували до 140-річчя першого українського професійного театру. Видання розраховане на широке коло читачів, може стати в нагоді усім, хто цікавиться історією та любить подорожувати, а також працівникам туристичних агенцій, гідам і мандрівникам», - розповів Борис Шевченко.

Він зазначив, робота над путівником розпочалася ще торік.

Три сотні примірників творча група вже поширила серед туристичних центрів і бібліотек регіону.

Як уже повідомлялося, студентка педагогічного університету імені Винниченка Єлизавета Єрещенко разом із командою однодумців працює над топонімічним проєктом, у рамках якого розповідатиме про людей, чиїми іменами названі вулиці в Кропивницькому


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool