На Кіровоградщині правоохоронців-учасників АТО нагородили з нагоди свята

Жовтень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 2839 | Коментарі: 0

Знам᾿янських міліціонерів, які несли службу на Сході країни, було нагороджено під час урочистих заходів, присвячених Дню захисника України та Дню Українського козацтва, що відбулися у районній державній адміністрації.

Голова Знам’янської РДА Юрій Гугленко та голова районної ради Тетяна Михайлова побажали гостям, насамперед, мирного неба та затишку в родинах.
З нагоди відзначення державного свята працівників Знам’янського міського відділу міліції, які нещодавно повернулися із зони проведення АТО, нагородили почесними грамотами, грамотами та подяками районної державної адміністрації.
Присутні вітали своїх земляків гучними оплесками, а творчі колективи підготували для них святковий концерт.
Під час урочистостей хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто ціною власного життям здобував мир на рідній землі. Серед них жителі міста та району, які загинули під час проведення антитерористичної операції на Сході країни: Микола Бутенко, Віктор Голий, Дмитро Цуркан, Катерина Носкова, Віктор Ярмошевич та Антон Мазур.

За матеріалами Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool