На Кіровоградщині правоохоронці затримали ще одного серійного крадія

Вересень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 1034 | Коментарі: 0

Ним виявився житель Дніпропетровської області. На його рахунку близько 10 фактів скоєних злочинів. Зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

До Знам’янського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від керівництва підприємства зв’язку про те, що в одному з населених пунктів було викрадено телефонні кабелі на загальну суму понад 35 тисяч гривень та 2 металеві люки.

Також правоохоронці отримали інформацію про крадіжку з домоволодіння місцевого жителя металевих виробів та інструментів.
- Під час відпрацювання території населеного пункту працівники міліції встановили, що до вчинення злочинів причетний 46-річний, раніше судимий мешканець Дніпропетровської області, який тривалий час перебував на лікуванні в одному з оздоровчих закладів міста, - розповів начальник Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області Андрій Гулий.

Як з’ясувалося, чоловік також скоїв крадіжку 2 велосипедів та 2 гаманців з грошима у мешканців міста.
Частину викраденого майна вилучено та повернуто власникам, інше зловмисник встиг продати, а гроші витратити на власні потреби.

За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за частиною 2, 3 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. За скоєне особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool