На Кіровоградщині правоохоронці затримали підозрюваного у жорстокому вбивстві найманого працівника

Червень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 1004 | Коментарі: 0

Ним виявився 35-річний місцевий житель, приватний підприємець.

Аби приховати сліди побиття, зловмисник перевіз в багажнику власного автомобіля ще живого потерпілого подалі від місця скоєного і залишив його помирати…
Пригода сталася наприкінці травня цього року. До міліції зателефонували громадяни, які неподалік дороги до дачного кооперативу виявили труп чоловіка. На місце пригоди терміново прибула слідчо-оперативна група. При огляді на тілі померлого було виявлено численні синці та садна. Ні одягу, а тим паче документів, при ньому не було.
Завдання оперативників ускладнювалося ще й тим, що опитані власники сусідніх ділянок не знали потерпілого.
За результатами судово-медичної експертизи з’ясувалося, що у чоловіка зламані ребра, є численні крововиливи, а причиною смерті, ймовірно, став больовий шок.
Під час проведення слідчо-розшукових заходів працівники УКР та Кіровського ВМ Кіровоградського МВ УМВС в області встановили особу 42-річного загиблого та затримано його кривдника.
Подробиці пригоди вражають своєю жорстокістю.
Суперечка між потерпілим та підозрюваним сталася пізньої ночі. За попередніми даними, між чоловіками виникла сварка, під час якого один із них сильно побив старшого за себе опонента. Відразу після сутички підозрюваний змусив чоловіка роздягтися і тут же спалив його речі…
Після цього, маючи намір приховати сліди злочину, вивіз в багажнику власного автомобіля ще живого потерпілого на інший бік дачного кооперативу, де і залишив помирати прямо на вулиці…
Додому підозрюваний повернувся аж під ранок. Щоб не привертати до себе увагу, попрямував на роботу, вітався з сусідами, співчутливо знизував плечима, коли люди розповідали про жахливий випадок, що стався в їх мікрорайоні... На його думку, це повинно було відвести від нього підозру, однак розрахунки виявилися хибними…
За словами начальника Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області Юрія Колибєлкіна, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування. Підприємцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool