На Кіровоградщині правоохоронці встановили осіб, що підозрюються у вчиненні грабежів

Жовтень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 876 | Коментарі: 0

Ними виявилися двоє молодиків, 19 і 22 років, один із яких раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Зловмисникам загрожує від чотирьох до шести років ув’язнення.

Наприкінці вересня до Світловодського міськвідділу міліції звернувся місцевий мешканець із заявою про пограбування. Потерпілий розповів, що на одній з вулиць до нього підбігли двоє осіб, кілька разів ударили, забрали сумку з особистими речами та втекли. Прикмети зловмисників чоловік не запам’ятав, оскільки було темно.
Через декілька днів схоже повідомлення надійшло і від іншого потерпілого, який у подібний спосіб позбувся мобільного телефону та ключів від квартири.
У результаті вжитих заходів працівники карного розшуку міського відділу міліції встановили осіб, причетних до вчинення злочинів. Ними виявилися місцевий житель та його знайомий, що приїхав на відпочинок до товариша. Спочатку чоловіки розпивали спиртні напої, а потім вирушали грабувати перехожих.
– За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, – розповів начальник Світловодського МВ УМВС в області Дмитро Ткачонок. – Особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Наразі ведеться слідство.

За матеріалами Світловодського МВ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool