На Кіровоградщині правоохоронці виявили незаконний посів маку на присадибній ділянці

Червень 29, 2016 | Новини | Переглядів: 750 | Коментарі: 0

У вчиненні правопорушення поліцейські викрили 61-річну жительку одного з сіл Олександрівського району. За такі дії їй знову загрожує кримінальна відповідальність.

«Під час проведення санкціонованого обшуку домоволодіння раніше судимої мешканки населеного пункту на городі було виявлено 183 кущі рослин, зовні схожих на мак, які вилучено і направлено на проведення експертизи», - розповів начальник Олександрівського відділення поліції Сергій Козяр.

Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 310 Кримінального кодексу України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, арешту строком до 6 місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

За матеріалами Олександрівського відділення поліції Знам’янського ВП ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool