На Кіровоградщині правоохоронці викрили злодія

Липень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 761 | Коментарі: 0

Чоловік, що раніше неодноразово був судимий за крадіжки, вкотре не втримався від спокуси присвоїти чужі гроші. Тепер йому може загрожувати нове позбавлення волі – на строк до п'яти років.

До Знам’янського відділу поліції надійшло повідомлення від 32-річного жителя міста про викрадення коштів із платіжної банківської картки.

«Працівники поліції встановили, що знам’янчанин прийшов відпочити в кафе. За столиком побачив самотнього відвідувача та запропонував йому разом випити. Через деякий час готівка закінчилася, тому чоловіки пішли до банкомата, де зняли гроші з картки одного з них. Потім повернулися в заклад і продовжили відпочивати. Коли власник картки заснув, новий знайомий витяг її з кишені потерпілого та у подальшому зняв кошти у сумі 2 тисяч гривень, які витратив на власні потреби.

Також злодія викрито у скоєні ще однієї крадіжки. Чоловік приїхав у село Знам’янського району в особистих справах. Проходячи повз будинок колишньої співмешканки, за запрошенням її неповнолітньої доньки, зайшов всередину. Скориставшись тим, що дитина вийшла до іншої кімнати, гість викрав із тумбочки 900 гривень», – розповів начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Чоловіку загрожує покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження чи позбавлення волі на строк до 5 років.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool