На Кіровоградщині правоохоронці спілкувалися з медпрацівниками

Січень 05, 2015 | Новини | Переглядів: 1136 | Коментарі: 0

Зустріч з персоналом Гайворонської центральної районної лікарні в Кіровоградській області відбулася наприкінці минулого року у рамках проведення заходів, спрямованих на поглиблення взаємодії з громадянами.

Заступник начальника місцевого райвідділу міліції Андрій Головко завітав до лікарні, аби обговорити з колективом шляхи подальшої співпраці та отримати пропозиції чи зауваження стосовно роботи підрозділу.
Зважаючи на те, що як і правоохоронці працівники медичного закладу відвідують родини, у тому числі і ті, які потрапили у складні життєві обставини, присутніх закликали про будь-які підозрілі факти у цих сім’ях одразу ж повідомляти до правоохоронних органів.
Андрій Володимирович також застеріг персонал лікарні від можливих шахрайських проявів з боку зловмисників, які під виглядом працівників різних соціальних служб, намагаються заволодіти майном чи грошима громадян.
У ході бесіди присутнім був наданий і контактний номер телефону начальника районного відділу, аби вони мали можливість безпосередньо звернутися до нього для отримання консультації чи роз’яснення з будь-якого питання, що стосується компетенції міліції.
Наприкінці зустрічі громадяни отримали візитні картки дільничних інспекторів міліції, які обслуговують територію Гайворонського району, та пам’ятки з порадами, як уберегтися від можливих протиправних дій.

За матеріалами Гайворонського РВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool